Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «ПОЛІТ.СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ НАУКИ»

Традиційно в квітні відбувається Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «ПОЛІТ. СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ НАУКИ», цього річ це вже ХXІV конференція. Сьогодні відбулося засідання секції ПСИХОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ЛЮДСЬКОГО ФАКТОРУ В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ кафедри авіаційної психології, яка об’єднала 46 учасників, студентів та аспірантів кафедри. На секційному засідання з презентаціями виступили студентки 1 курсу Поліна СКОПЕЦЬ., науковий керівник: Оксана ВЛАСОВА-ЧМЕРУК); Катерина НОСОВА, науковий керівник: Ельвіра ХОДАНОВИЧ; Поліна КРАВЦОВА (науковий керівник: Марина ДІДУХ). Вітаємо наших першокурсників з дебютом, дякуємо за підтримку колег Назара Дунаєвського, голову наукового студентського товариства ФЛСК. Також дякуємо за хорошу підготовку виступів аспірантів кафедри Олександра МЕЖЕНКО та Олександра ЧЕРЕВКА (наукові керівники професори кафедри Оксана ЛИЧ та Лада ЯКОВИЦЬКА). Студентів 2-го курсу Христину ВОРОБЕЙ (науковий керівник: Марина ДІДУХ); Єву НІКІФОРОВУ, (науковий керівник: Олена ІЧАНСЬКА); Софюя КІНАЩУК (науковий керівник: Марина ДІДУХ).
Перший блок виступів був присвячений питанню, як людині залишатися ефективною в умовах невизначеності, спиратися на свої духовні цінності та робити зважені вибори. Другий блок був присвячений висвітленню результатів самостійних емпіричних досліджень студентів. Тематика представлених виступів охопила різні психологічні феномени: роль перфекціонізму в успішності навчання, вплив медитацій на пізнавальні процеси, стрес працівників кримінально-виконавчої служби, емоційне вигорання вимушених мігрантів та багато іншого. Багато висвітлених тем підіймають сучасні проблеми українського суспільства, що переживає війну.
На засідання завітали в.о. декана Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій Наталія Іванівна МЕЛЬНИК та заступник декана з наукової та міжнародної діяльності Анжеліка Миколаївна КОКАРЄВА, щоб привітати та підтримати студентів, а також взяти участь в обговоренні.
Дякуємо всім учасникам та гостям за надихаючу співпрацю у теплому науковому колі однодумців!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *