Студенти та психолог кафедри авіаційної психології Дар’я Шаханова взяли участь в профорієнтаційному ярмарку приватної школи Безмеж

В суботу 6 квітня студенти та психолог кафедри авіаційної психології Дар’я Шаханова взяли участь в профорієнтаційному ярмарку приватної школи Безмеж. Ними були проведені короткі тренінгові сесії для учнів школи та їх батьків, які включали роботу з проєктивними методиками.
Це була цікава та корисна ініціатива! Короткі тренінгові сесії з проєктивними методиками сприятимуть кращому розумінню учнями та батьками їхні професійних інтересів, здібностей та потреб щодо майбутньої кар’єри. Такі заходи допомагають молоді знайти своє покликання та визначити шлях до досягнення своїх цілей.
Дякуємо студенткам груп ПС206б: Вальчук Владиславі, Вязаловій Софії, Ткаченко Діані; ПС207б: Воробей Христині, Голуб Софії, Кравченко Валерії, Штомпель Анастасії за активну роботу з учнями та їх батьками, ініціативність і креативність.
В ході фестивалю також був підписаний договір про співпрацю між адміністрацією приватної школи «Безмеж» Світланою Шевченко та Національним авіаційним університетом у особі в.о. завідуючої кафедри авіаційної психології Лади Яковицької. Хочемо висловити щиру подяку за успішне підписання договору про співпрацю. Ця співпраця є важливою для подальшого розвитку освітньої спільноти та забезпечення високоякісної освіти для студентів та учнів школи. Цей важливий для обох сторін крок може мати значний вплив на просвітницьку роботу обох закладів. Ми впевнені, що ця угода призведе до високих результатів та спільних досягнень.
Ще раз велике спасибі всім причетним за ваше прагнення до розвитку та партнерство у галузі освіти!
Також хочемо висловити щиру подяку всьому колективу школи за організацію профорієнтаційного ярмарку. Це важливий крок у допомозі молоді у виборі шляху для майбутньої кар’єри, і Ваша підтримка у цьому процесі є надзвичайно цінною. Ми вдячні за Вашу працю та професіоналізм та певні в багаторічному продуктивному співробітництві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *