Засідання на кафедрі

Сьогодні на кафедрі авіаційної психології відбулося важливе засідання, під час якого були обговорені три ключові теми: розширення бази практик, онлайн пропозиції стейкхолдерів та освітня програма зі спеціальності 053 «Психологія» другого (магістерського) рівня вищої освіти «Психологія».
Учасники засідання ретельно проаналізували існуючу освітню програму другого (магістерського) рівня вищої освіти «Психологія» з метою її вдосконалення та відповідності сучасним вимогам і тенденціям в галузі. Відбулася жвава дискусія щодо можливих змін та доповнень освітньої програми. Крім того, було оголошено про розширення практичної бази для студентів спеціальності «Психологія». Після довгих обговорень та аналізу можливих варіантів, були прийняті рішення щодо партнерства з новими установами та організаціями для забезпечення студентів якісними практичними досвідом.
Засідання було успішним та продуктивним, а отримані результати обіцяють позитивні зміни та подальший розвиток кафедри авіаційної психології психології.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *