Церемонія вручення дипломів магістра

Урочисто повідомляємо, що 30 січня 2024 року на факультеті лінгвістики та соціальних комунікацій Національного авіаційного університету відбулася красива церемонія вручення дипломів магістра. Нинішнього року наша кафедра з гордістю вивела в професію 19 магістрів (7 у денній, 12 у заочній формі навчання), із числа яких троє отримали дипломи з відзнакою.
Під час навчання випускники-магістри проявили високий рівень громадської активності, беручи участь у волонтерській та громадській діяльності. Вони вдосконалювали свої лідерські та організаційні здібності у творчому об’єднанні ТОСА ФЛСК, взяли активну участь у ряді всеукраїнських студентських конференціях та психологічних тренінгах, займалися профорієнтаційною роботою та стали учасниками і лауреатами численних всеукраїнських наукових та творчих конкурсів і проєктів. За свої непересічні досягнення випускники-магістри були нагороджені численними грамотами та дипломами. З нагоди випуску та вручення дипломів магістра за високі успіхи у науковій діяльності, найліпші магістерські роботи грамотами були відзначені Марія Вдовиченко, Катерина Чорна та Марина Колесник.
Щиро бажаємо випускникам-магістрам кафедри авіаційної психології 2023 зберігати студентську легкість, постійної наповненості енергією та творчим натхненням, вірити в себе та свої можливості! З певністю відкривайте двері в майбутнє та досягайте всіх поставлених цілей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *