Гостьова лекція для викладачів та студентів університету на тему “Creating a cadre of sophisticated psychosocial professionals to address Ukraine’s growing mental health crisis”.

Вчора відбулася гостьова лекція для викладачів та студентів університету на тему “Creating a cadre of sophisticated psychosocial professionals to address Ukraine’s growing mental health crisis”. Схема аналізу психологічного здоров’я особистості була представленанауковцями-практиками Кріс Ратінер та Робертом Манкоффом (США).
Доктор Ратінер поділилася досвідом роботи індивідуального та сімейного консультування людей, які пережили ситуації катастроф, таких як 9/11 (теракт 11 вересня 2001 року) та ураган Катріна. Доктор Ратінер має і досвід роботи з людьми інших країн. Дослідниця працювала з постраждалими від цунамі в Південній Азії, а під егідою ЮНІСЕФ – з постраждалими від землетрусу в Пакистані. Нещодавно вона заснувала Eyra Psychosocial Assistance, американську некомерційну організацію, яка займається сприянням, наданням і вдосконаленням складних методів підтримки психічного здоров’я жертв природних та антропогенних катастроф під час викладання, індивідуальних консультацій, професійної діяльності тощо. Цю важливу ініціативу Кріс Ратінер втілює разом з Робертом Манкоффом, деканом зі студентських питань, членом кафедри поведінкових наук, доктором філософії у галузі клінічної психології Університету штату Джорджія, Атланта.
Дякуємо колегам, за чуйність, небайдуже ставлення до українських викликів, бажання ділитися власним досвідом та виконувати таку надважливу гуманітарну місію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *