Заняття для магістрів 1-го року навчання у межах дисципліни «Психологія приняття рішень» проведене стейкхолдером.

24.05.2023 відбулось заняття для магістрів 1-го року навчання у межах дисципліни «Психологія приняття рішень». Провела заняття стейкхолдер – старший науковий співробітник наукової лабораторії з проблем превентивної діяльності навчально-наукового інституту №3 НАВС, кандидат юридичних наук, лейтенант поліції Литвин Вікторія Вікторівна.

Тема зустрічі: «Роль лідера у вирешенні конфліктів. Конфлікт інтересів: поняття та вирішення. Конфлікти у правоохоронній діяльності». Вікторія Вікторівна цікаво розповіла та охарактеризувала гарного керівника, якій повинен мати лідерські якості і прагне бути корисним у справі та для колективу. Справжнім керівником можна вважати таку людину, яка вирішує складні питання з колективом разом і приймає відповідальні рішення в екстремальних умовах. Зауважила про наслідки дій та байдужості недолугих керівників, які відгорожуються від проблем своїх підлеглих. Підкреслила зміну ставлення у парвоохоронних органах до жінок-керівників і про дотримання гендерної рівності.

На занятті були присутні гарант ОПП другого (магістерського) рівня вищої освіти професор кафедри авіаційної психології, доктор психологічних наук Лич О.М. та члени робочої групи – доцент кафедри авіаційної психології, кандидат психологічних наук Дідух М.М., доцент кафедри авіаційної психології, кандидат психологічних наук Вашека Т.В. та здобувач вищої освіти, командир групи магістрів Вдовиченко М.М.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *