Креативна п’ятниця. Практичне заняття з дисципліни «Особливості індивідуальної та групової психокорекції в авіаційний галузі» за темою «Депресія, генералізований тривожний розлад, емоційне вигорання» проходило за участі стейкхолдера кафедри Таїсії КРИВЕНКО — психолога, проект-менеджера благодійної організації «Карітас-Спес Україна»

Практичне заняття з дисципліни «Особливості індивідуальної та групової психокорекції в авіаційний галузі» за темою «Депресія, генералізований тривожний розлад, емоційне вигорання» проходило за участі стейкхолдера кафедри Таїсії КРИВЕНКО — психолога, проект-менеджера благодійної організації «Карітас-Спес Україна».

Таїсія поділилася досвідом групової роботи з дітьми-переселенцями, подолання дитячого опору і завоювання довіри; вправами які допоможуть дитині зрозуміти, що її почуття тривоги та страху є нормальними і загальними для всіх людей; особливостями роботи та консультування батьків. Далі всі присутні опрацювали вправу ігротерапії «Звірі в лісі», за допомогою цієї гри діти висловлюють ті переживання, емоції і почуття, які не вміють або не можуть розкрити в повсякденному житті, гра проводиться в тренінговій групі дітей, коли діти вільні від тиску та нагляду дорослих. Діти відіграють обраних звірів не тільки для задоволення, а й для подолання негативних емоцій. В ході заняття студентки вчилися прийомам допомоги дітям та підліткам якомога скоріше подолати прояви ситуативної тривожності і переключитися на усе те позитивне.
Дякуємо Таїсії КРИВЕНКО за її досвід роботи з тривожними станами, оскільки він сприяє підтримці емпатії та відкритості у взаєминах між учасниками психокорекційних заходів. Певні що співпраця з «Карітас-Спес Україна» матиме продовження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *