Сьогодні студенти кафедри авіаційної психології та факультету психології Українського державного університету імені Михайла Драгоманова мали захоплюючу пригоду, яка залишиться в їхніх серцях надовго

Сьогодні студенти кафедри авіаційної психології та факультету психології Українського державного університету імені Михайла Драгоманова мали захоплюючу пригоду, яка залишиться в їхніх серцях надовго. Вони разом відкрили для себе магію драматерапії на грандіозному майстер-класі, який відбувся 25 квітня 2024 року в Центральному корпусі УДУ.
Цей захід був справжньою подорожжю у світ емоцій та відкриттів. Під керівництвом визнаного драматерапевта та доктора медичних наук Міхаела Д. РЕЙСМАНА з США студенти відчули справжню магію спільної творчості та самопізнання.
Драматерапія (DvT) виявилася не тільки методом діагностики та лікування, але й справжнім джерелом натхнення та взаєморозуміння. Учасники майстер-класу долучилися до активних ігор, вправ та дискусій, де кожен з них мав можливість виразити себе, розкрити свої емоції та ділитися ними з іншими.
Цей день залишиться в пам’яті учасників як початок нового етапу в їхній особистісній та професійній зрілості. Кафедра авіаційної психології висловлює глибоку вдячність всім учасникам, колегам за незабутні враження та вірить у подальші успіхи і досягнення на шляху вивчення драматерапії!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *