Студенти-психологи першого курсу кафедри авіаційної психології надихнулися ідеєю рециклінгу та продемонстрували свою турботу про довкілля і захист лісових масивів, долучившись до ініціативи зі збору макулатури.

Люди щодня викидають величезну кількість сміття, хоча більшість відходів можна використовувати повторно. Зазвичай, вторинній обробці підлягають папір, скло, пластик, а органічні відходи широко використовують у сільському господарстві. Рециклінг не шкодить довкіллю, а також допомагає заощадити ресурси та електроенергію.
Студенти-психологи першого курсу кафедри авіаційної психології надихнулися ідеєю рециклінгу та продемонстрували свою турботу про довкілля і захист лісових масивів, долучившись до ініціативи зі збору макулатури. Акція стала важливим кроком у підтримці екології та прикладом того, як молодь піклується про навколишнє середовище.
Взявши участь у зборі макулатури, студенти не лише зробили конкретний внесок у захист лісів, а й проявили свою відповідальність перед майбутніми поколіннями. Ця ініціатива свідчить про те, що молодь усвідомлює важливість збереження природних ресурсів та активно долучається до заходів з екологічної підтримки.
Щиро дякуємо всім учасникам та ініціаторам акції!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *