Психолог кафедри авіаційної психології, Шаханова Дар’я, відзначилася активною участю у воркшопі “Ревізія та налаштування процесів з впровадження проєкту”

Психолог кафедри авіаційної психології, Шаханова Дар’я, відзначилася активною участю у воркшопі “Ревізія та налаштування процесів з впровадження проєкту”, який протягом тижня проводився у Львові. Під час цього заходу учасникам були представлені концепції пунктів соціальної допомоги, модальності звітності та вибір респондентів за ступенем вразливості. Крім того, заняття включали основні принципи та практичні вправи з тренінгів “Турботи про волонтерів та співробітників під час надзвичайних ситуацій”.
Участь у воркшопі дозволила Дар’ї Шахановій отримати нові знання та поглибити розуміння процесів розвитку та впровадження проєктів психологічної допомоги в щоденну робочу практику. Також в ході воркшопу обговорювалися основні принципи комунікації та оцінки потреб, важливі для покращення професійних навичок та розвитку в психологічній практиці. Участь в таких заходах свідчить про постійний розвиток та зацікавленість в поглибленні знань у співробітників кафедри, що є важливим елементом в професійному зростанні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *