Участь у воркшопі “Розвиток метанавичок для бізнесу в сучасних реаліях: гнучкість мислення та креативність”

29 березня 2023 року здобувачі вищої освіти 1 курсу ОС Магістр ОП «Психологія бізнесу» заочної форми навчання за ініціативи гаранта ОПП- доцента кафедри авіаційної психології Ічанської О.М., відвідали воркшоп “Розвиток метанавичок для бізнесу в сучасних реаліях: гнучкість мислення та креативність” в рамках гостьового заходу, організованого фахівцями Академії PwC.
 
Під час заходу були розглянути основні тренди розвитку людства та бізнесу, топ 5-ти метанавичок перспективного фахівця для функціонування в умовах невизначеності, а також презентовані інструменти для їх діагностики та розвитку.
 
Також буди презентовані міні- завдання для діагностики креативності, виконання яких включило мотивацію учасників до аналізу презентованих інструментів розвитку креативності у бізнес-персоналу.
 
Теоретичні та практичні аспекти, висвітлені під час воркшопу, актуалізовані за допомогою інтерактивних форм роботи, можуть бути використані здобувачами вищої освіти як у сфері власної професійної діяльності, так і для особистісного саморозвитку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *