Студенти кафедри авіаційної психології поглиблюють знання на заняттях фахового гуртка «За філіжанкою»

Студенти кафедри авіаційної психології поглиблюють знання на заняттях фахового гуртка «За філіжанкою»
Сьогодні, під керівництвом психолога кафедри авіаційної психології, Дар’ї Шаханової, відбулося цікаве, пізнавальне та неформальне заняття гуртка під назвою «За філіжанкою». Головною темою зустрічі було напрацювання власного досвіду роботи з одним із проективних малюнкових тестів «Автопортрет». Проективні малюнкові тести, такі як «Автопортрет», застосовуються в цілях діагностики несвідомих емоційних компонентів особистості (самооцінка, актуальний стан, невротичні реакції тривожності, страху, агресивності). Їх можна використовувати для діагностики рівня інтелектуального розвитку дітей, підлітків та дорослих, а також для інтерпретації специфічних особистісних особливостей людини, її соціальних взаємодій та рівня адаптації. Студенти дізналися про значущість та можливості застосування проєктивної методики «Автопортрет» в діагностиці різних складових особистості, від самооцінки до рівня інтелектуального розвитку.
Активна участь в роботі гуртка дозволила їм не лише обговорити діагностичні можливості методики, але й спробувати самостійно застосувати її на практиці. Проходження тесту допомогло студентам краще зрозуміти свої внутрішні почуття та емоції, а також виявити особистісні особливості. Ця зустріч є кроком вперед у їхньому професійному та особистісному розвитку.
Кафедра авіаційної психології пишається активністю своїх студентів та надає можливості не лише отримувати знання, але й вдосконалювати свої фахові навички на практиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *