Відкрите заняття зі стейкхолдером освітньої програми підготовки фахівців ступеня «Магістр» Оленою Рубанець

12 квітня відбулося відкрите заняття зі стейкхолдером освітньої програми підготовки фахівців ступеня «Магістр» Оленою Рубанець, провідним менеджером з підбору, забезпечення та використання персоналу, ТОВ «СімКорп Україна». Такі заняття є чудовою можливість для обміну практичним досвідом та спільної роботи над завданням чи ідеєю. Під час таких занять студенти можуть знайомитися з думками, відчуттями, та пропозиціями фахівців зі сфери економіки. Це сприяє побудові довіри та спільному розумінню між учасниками, що позитивно позначається на результативності навчання.
Олена розповіла студентам про своє бачення переваг методу групового коучингу, які виявляються у тому, що кожен може вільно взаємодіяти один з одним та отримувати підтримку та поради від інших учасників групи. Прийом storytelling – «розповідь історій» може стимулювати краще розв’язання актуальних проблем, запитів учасників та досягнення поставлених цілей завдяки груповій мудрості. Історії учасників є потужним інструментом недирективного впливу, оскільки вони дають можливість іншим ліпше зрозуміти ваші думки та мотивацію; дозволяють учасникам розглядати ситуації з різних точок зору та діяти відповідно до вибраної ролі. Це сприяє розвитку емпатії та розумінню позицій інших.
Дякуємо Олені Рубанець за досвід взаємодії, оскільки він сприяє підтримці емпатії та відкритості у взаєминах між учасниками освітнього процесу. Певні що наша співпраця матиме продовження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *