Засідання кафедри

22 лютого відбулося засідання кафедри, на якому викладачі та допоміжний персонал познайомилися з виконуючою обов’язки декана ФЛСК, Наталією Іванівною Мельник. Це значущий момент для планування та стабільної роботи і розвитку кафедри, оскільки плідна професійна та наукова взаємодія відіграє ключову роль у житті кафедри та факультету в цілому.
Також на засіданні було обговорено алгоритм роботи над науковими проєктами кафедри: визначення перспективних тем досліджень, пошук нових можливостей для отримання грантів чи фінансування, а також розглянуто підходи до співпраці з іншими науковими установами і бізнес-структурами.
Додатково, на засіданні була обговорена академічна мобільність студентів, яка може включати у себе програми обміну, стажування в інших університетах або компаніях, міжнародні академічні проекти та інші можливості для студентів отримати додатковий досвід та знання.
Крім того, була обговорена організація 1 туру всеукраїнської студентської олімпіади з психології та 1 туру всеукраїнського конкурсу студентських робіт з психології. Це важливі події, які сприяють розвитку наукової та академічної спільноти, а також стимулюють активність студентів у поглибленні своїх знань та навичок у відповідній галузі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *