Відкрите лекційне заняття для магістрів першого року навчання ОПП “Психологія” з дисципліни «Стратегії приватної психологічної практики» на тему: «Особистісний потенціал та прийоми збереження психологічного здоров’я особистості».

Професором кафедри авіаційної психології, доктором психологічних наук Лич Оксаною Миколаївною 19.05.2023 року було проведено відкрите лекційне заняття для магістрів першого року навчання ОПП «Психологія» з дисципліни «Стратегії приватної психологічної практики» на тему: «Особистісний потенціал та прийоми збереження психологічного здоров’я особистості».

На занятті було розглянуто складові потенціалу особистості; чинники суб’єктивного благополуччя; життєві кризи, що можуть сприяти або заважати розвитку та благополуччю людини; феномен психологічного здоров’я. Крім того, магістрам було запропоновано психологічні техніки для самовідновлення: «Метод реконструкції дня» та «Східці щастя».

На лекційному занятті також були присутні заступник декана з навчально-методичної роботи, кандидат психологічних наук, професор Алпатова О.В., завідувач кафедри авіаційної психології, доктор психологічних наук, професор Помиткіна Л.В., доцент кафедри авіаційної психології, кандидат психологічних наук Мужанова Н.В., доцент кафедри авіаційної психології, кандидат психологічних наук П’янківська Л.В., старший викладач кафедри авіаційної психології Власова-Чмерук О.М., лаборант лабораторії кафедри авіаційної психології Щербаков Є.В.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *