Обговорення проєкту ОПП “Психологія бізнесу” (магістри)

У рамках перегляду освітньо-професійної програми «Психологія бізнесу» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 053 «Психологія» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» для заочної форми навчання за ініціативи гаранта доцента кафедри авіаційної психології НАУ Ічанської О.М. 28 лютого 2023 року відбулася зустріч зі стейкголдерами, представниками робочої групи даної ОПП, науково-педагогічними співробітниками кафедри авіаційної психології, здобувачами вищої освіти ОС Бакалавр та ОС Магістр щодо внесення змін та формування нової редакції ОПП «Психологія бізнесу».
 
На зустрічі буди присутні зовнішні стейкхолдери, які надавали рецензії-відгуки для ОПП: Наталія Погорільська, канд.психол.наук, доцент, доцент кафедри загальної психології Київського національного університету імені Т.Шевченка; фахівець з внутрішніх комунікацій та розвитку бренду роботодавця Департаменту управління персоналом ТОВ «Робота Інтернешнл» Катерина Радько, які висловили свою підтримку та позитивну оцінку змісту та перспективності даної ОПП, доцільності введення дисципліни «Психологія самоменеджменту». Також на зустрічі був присутній здобувач вищої освіти Іваницький Ігор як внутрішній стейкголдер ОПП «Психологія бізнесу».
 
Дякуємо стейкгодерам, колегам, здобувачам вищої освіти за активну участь та підримку ОПП «Психологія бізнесу» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *