IV Міжнародна науково-практична конференція “ІНДИВІДУАЛЬНІСТЬ У ПСИХОЛОГІЧНИХ ВИМІРАХ СПІЛЬНОТ ТА ПРОФЕСІЙ”

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас до участі в ІV Міжнародній науково-практичній конференції «Індивідуальність у психологічних вимірах спільнот та професій».

Мета конференції полягає у теоретичному та емпіричному аналізі психологічних особливостей розвитку індивідуальності у психологічних вимірах спільнот та професій в умовах військових дій. Конференція призначена для обміну досвідом сучасних концепцій і практик щодо розвитку індивідуальності, розкриття основних складових індивідуальності, виявлення особливостей її прояву, встановлення психологічних закономірностей, узагальнення практичних рекомендацій щодо реалізації індивідуальності у професійному та соціальному оточенні.

Співорганізатори конференції:

Університет Палацького (Оломоуць, Чехія), Католицький Університет Іоанна Павла ІІ (Люблін, Польща), Слов’янський університет в Республіці Молдова (Кишинів, Молдова), Бінгольський університет (Бінголь, Туреччина), Швейцарська неурядова організація
«International Projects» (Цюрих, Швейцарія), Провідний інститут лідерства «Pointman
Leadership Institute» (Цюрих, Швейцарія), Талліннський університет (Таллінн, Естонія),
Тартуський Університет (Тарту, Естонія), Інститут психології імені Г.С Костюка НАПН України (Київ, Україна), Інститут педагогічної освіти і освіти дорослих імені Івана Зязюна НАПН України (Київ, Україна), Національний університет оборони України ім. Івана Черняхівського (Київ, Україна), Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова (Київ, Україна).

Напрями роботи

  1. Індивідуальність як психологічний феномен: сутність, структура, показники прояву.
  2. Науково-педагогічна парадигма формування індивідуальності.
  3. Індивідуальність у психологічних вимірах спільнот і професій.
  4. Теоретичні засади становлення індивідуальності: підходи, принципи, засоби психологічного впливу.
  5. Індивідуальність у професійно-трудовій підготовці фахівців.
  6. Технології опори на індивідуальність як внутрішнього ресурсу збереження фізичного та психічного здоровꞌя в умовах військових дій.
  7. Застосування принципів індивідуального підходу в психологічному супроводі персоналу екстремального профілю.
  8. Індивідуальні особливості переживання життєвих криз.
  9. Технології психологічної допомоги в умовах військових дій.
  10. Генезис психічного здоров’я особистості.
  11. Духовний світ індивідуальності у контексті розвитку самосвідомості.

 

Умови участі

Для участі в конференції до 20 березня 2023 р. необхідно:

  1. Надіслати на електронну адресу конференції або передати в оргкомітет особисто:
  • заявку для участі в конференції (форма заявки додається);
  • вичитані та оформлені відповідно до вимог (див. нижче) матеріали статті у вигляді комп’ютерного файлу;
  • скан-копію про сплату організаційного внеску.
    1. Надіслати на картку приват-банку (5168 7554 5421 0804) уповноваженого представника (Вдовиченко Марія Миколаївна), або передати в оргкомітет особисто: грошовий внесок у розмірі 150 грн., що включає: підготовку оригіналу збірника наукових праць, електронний варіант збірника та програму конференції, сертифікат участі, організаційні витрати.

Матеріали конференції будуть розміщені в університетському репозитарії та індексуватимуться в системі GООGLЕ SCНOLAR.

Робочі мови конференції: українська, англійська.

Публікація матеріалів

Електронні версії збірника матеріалів конференції та програми будуть надіслані учасникам та розміщені на сайті кафедри авіаційної психології та сайті Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій  НАУ  до 06 квітня 2023 року.

Підготовлені статті повинні відповідати таким вимогам:

Для електронного збірника НАУ (статті подавати за адресою: psylab1201@gmail.com)

Обсяг до 5-ти сторінок при форматі сторінки А5 (148х210 мм), орієнтація – книжкова; за бажанням автора цей обсяг може бути перевищений на умовах оплати кожної додаткової сторінки (повної або неповної) з розрахунку 40 грн. за кожну.

Поля: всі поля – 20 мм;

Шрифт Times New Roman, розмір – 11, міжрядковий інтервал – 1, стиль Normal.

Перший рядок (шрифт напівжирний курсив, вирівняний по правій стороні) – ім’я та прізвище автора; другий рядок (шрифт курсив, вирівняний по правій стороні) – вчене звання і/або науковий ступінь (для осіб, які їх мають); третій рядок (шрифт курсив, вирівняний по правій стороні) – навчальний заклад або місце роботи; наступний рядок (шрифт курсив, вирівняний по правій стороні) – місто і країна проживання ( вказується в дужках), наприклад: м. Батумі (Грузія).

Наступний абзац – назва статті (шрифт напівжирний, усі літери прописні, вирівняні по центру, відступ зверху і знизу – 6 пт).

Далі йде текст статті, вирівняний по ширині, абзац – 10 мм, сторінки не нумеруються.

Література оформлюється в кінці тексту під назвою “Література” (слово Література відцентровано, відступ зверху і знизу – 6 пт). Література наводиться в алфавітному порядку. Список літератури слід оформляти відповідно до державного стандарту України ДСТУ 7.1:2006, у тексті посилання позначаються квадратними дужками із зазначенням порядкового номера джерела за списком та через кому – номер сторінки, наприклад: [5, c. 57-61].

Перенесення у словах (у тому числі і автоматичного) не допускається.

Рисунки (схеми, графіки) обов’язково повинні мати назву, яка розміщується після рисунка посередині рядка. Пояснення до рисунка (при їх наявності) розміщують перед назвою рисунка. Не допускаються скановані та великі таблиці, скановані (сфотографовані), не згруповані або кольорові рисунки.

Стаття повинна бути оригінальною, актуальною для зарубіжної та вітчизняної психологічної науки, не опублікованою раніше і не поданою до публікації в інші наукові видання.

Кількість авторів однієї статті – не більше двох.

Контактна інформація

Кафедра авіаційної психології, Факультет лінгвістики та соціальних комунікацій НАУ м. Київ, 03058, пр. Любомира Гузара, 1, корпус 8, кімната 8.1201.

 

З А Я В К А

учасника ІV Міжнародної науково-практичної конференції

«ІНДИВІДУАЛЬНІСТЬ У ПСИХОЛОГІЧНИХ ВИМІРАХ СПІЛЬНОТ ТА ПРОФЕСІЙ»

06-07 квітня 2023 року

Ви можете заповнити заявку на участь у конференції, перейшовши за наступним посиланням:

https://forms.gle/mw3V5xcsKwBGjRte7

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *