Захід на тему “Кібербулінг серед дітей та дорослих”

27-го січня в межах діяльності дивізіону «Кіберпсихологія та психологічна практика в цифровому середовищі» при підтримці Національної психологічної асоціації України був проведений захід на тему “Кібербулінг серед дітей та дорослих”.
 
Ведучими виступили викладач та аспірантка кафедри авіаційної психології Національного авіаційного університету, кризовий інтервент та членкиня дивізіону Гордієнко Катерина, а також Ратінська Олена – практичний психолог, голова напрямку дитячої психології Київського Гештальт Університету, школи дитячої гуманістичної психології та психотерапії «Humanity», викладач НУ «Острозька академія». Організатором стала голова дивізіону, практикуюча психологиня Артамонова Валентина.
 
Під час заходу були розглянуті такі питання, як: поняття кібербулінгу, рольова структура, юридична складова феномену серед дорослих та дітей, феномени агресорів та жертв. Крім того, надані основні рекомендації батькам, викладачам та психологам.
 
Учасники мали можливість поставити питання, що їх цікавлять, та поділитися власним досвідом під час семінару.
 
Радіємо співпраці та розширенню взаємозв’язків у науково-практичній спільноті. Запрошуємо до участі у майбутніх заходах дивізіону та Національної психологічної асоціації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *