NAU Open Day

Відбувся NAU Open Day
Національний авіаційний університет (NAU) сьогодні провів один з найбільш значущих заходів року — Open Day. Цей день став важливою подією для всіх майбутніх студентів, їхніх батьків та всіх зацікавлених у сфері авіації та освіти. Участь у заході дозволила відвідувачам познайомитися з університетом, його програмами, викладачами та студентами, а також дізнатися про можливості, які відкриваються перед ними у майбутньому.
Важливою складовою цього заходу була участь стейкхолдерів, які зробили цей день не лише інформативним, але й надзвичайно цікавим та корисним. Особливо хочеться відзначити випускницю та стейкхолдера кафедри авіаційної психології Анастасію ВОЛИНЕЦЬ, HR-директорку мережі альтернативних демократичних шкіл Alterra School. Її знання і досвід у сфері HR та альтернативної освіти є справжнім джерелом натхнення.
Від всіх учасників заходу NAU Open Day хочеться висловити щиру подяку його організаторам, адміністрації ФЛСК та Анастасії ВОЛИНЕЦЬ за їх професіоналізм, підтримку та неоціненний внесок у розвиток освітнього середовища.
Сподіваємося на подальшу співпрацю та успішне втілення нових освітніх проєктів разом з Alterra School.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *