Сьогодні студенти першокурсники кафедри з керівниками практики Оксаною ВЛАСОВОЮ-ЧМЕРУК та Ельвірою ХОДАНОВИЧ в межах фахової практики познайомилися з експозицією Національного музею медицини України

Ідея створення в Києві музею медицини виникла на початку 1960-х років. Музей розташований у будинку колишнього Анатомічного театру медичного факультету Київського національного університету. Споруда є пам’яткою архітектури XIX століття.
Для майбутніх психологів екскурсія до музею медицини є надзвичайно важливою, оскільки вона є основою для розуміння сучасних медичних та психологічних практик, дозволяє побачити взаємозв’язок між медичними і психологічними складовими здоров’я людини, що є ключовими для комплексного підходу щодо лікування пацієнтів. Музей також пропонує інтерактивні зони, де студенти могли самостійно спробувати діагностувати різні хвороби за допомогою старовинних методик або ж пройти віртуальну операцію.
Студенти мали нагоду розширити свої знання та поглянути на професію з іншого ракурсу. Екскурсія до музею медицини допомогла краще зрозуміти складність і багатогранність наукового знання, а також усвідомити важливість міждисциплінарного підходу до сучасної психологічної практики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *