Флешмоб викладачів та студентів на День вишиванки

Флешмоб викладачів та студентів на День вишиванки
16 травня є справжнім фестивалем української культури, адже саме цей день є святом вишиванки, яка є берегинею давніх народних традицій створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Тому сьогодні на факультеті ФЛСК відбувся флешмоб до Дня вишиванки. Викладачі та студенти зібралися разом, щоб продемонструвати свою єдність та любов до національних традицій. Викладачі та студенти, одягнуті у вишиті сорочки, ділилися посмішками, фотографувалися та активно обговорювали значення цього дня.
Центральною подією флешмобу стало створення величезного живого орнаменту біля символу університету літака АН24. Викладачі та студенти разом склали величний візерунок, що символізує політ, єдність та гармонію.
День вишиванки на факультеті ФЛСК став яскравим свідченням того, що любов до рідної культури об’єднує людей різного віку та професій. Цей день залишиться в пам’яті всіх учасників як символ єдності, поваги до традицій та гордості за свою країну. Дякуємо в.о. декана факультету Наталії МЕЛЬНИК та заступнику декана з виховної роботи Лесі ХОМЕНКО за такий яскравий та емоційний захід.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *