Захід «Психологія в ІТ» від потенційних стейкхолдерів кафедри компанії СімКорп Україна

Студенти Національного Авіаційного Університету отримали Величезну Дозу Інсайтів та Інспірацій на заході «Психологія в ІТ» від потенційних стейкхолдерів кафедри компанії СімКорп Україна
Сьогодні студенти Факультету Лінгвістики та Соціальної Комунікації отримали унікальну можливість взяти участь у заході, організованому для тих, хто мріє про кар’єру в галузі інформаційних технологіях. Під час 1,5-годинної події учасники мали захопливий офіс-тур, брали участь у вікторині з призами та насолоджувалися інтерактивною презентацією компанії та її можливостей у сфері кадрового управління.
Особливою атракцією стали виступи двох провідних фахівці компанії: керівник напрямку розробки та Scrum-Майстер, які поділилися своїм досвідом та історіями успіху. Спілкування з ними виявилося надзвичайно цікавим та корисним для учасників, багато хто з них визнали захід важливим кроком для свого професійного зростання.
Змістовне наповнення та дружня атмосфера заходу створили мотивацію не тільки здобувати нові знання, але й побачити себе у світлі майбутньої кар’єри в ІТ. Піца-party, яка завершила захід, залишила у всіх учасників приємний після смак, а і сповнила ентузіазмом щодо можливостей втілення їх цілей та бажань. Велике спасибі організаторам менеджменту СімКорп Україна, зокрема Олені Рубанець, за яскравий та надихаючий день!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *