Захід до Дня Захисників та Захисниць України

В Україні 1 жовтня відзначили День захисників та захисниць України. З цієї нагоди на факультеті лінгвістики та соціальних комунікацій Національного авіаційного університету відбулася зустріч із захисниками України.
На початку заходу було вшановано пам’ять військових, що віддали своє життя на фронті. Далі почалася щира та відкрита бесіда з гостями-військовими.
Думаємо що надовго студентам запам’ятався емоційний виступ генерал-лейтенанта Кривенка Олександра Васильовича. Олександр Васильович закцентовав увагу на мужності та героїзмі військових, які сьогодні стоять на сторожі нашої держави. Його розповідь була сповнена емоціями та болем за кожним із загиблих захисників та захисниць, змусила учасників заходу черговий раз зрозуміти безцінність роботи військових, медиків та волонтерів. В кінці розповіді генерал прямо звернувся до студентів зі словами, що ви ліпше за нас покоління та можете нам допомогти, якщо будете навчатися, цікавитись політикою, читати книжки, вчитися критично мислити, не слухати популістів, боротися з корупцією та людською байдужістю, рости над собою та розвиватись.
Студенти мали можливість відверто поговорити та дізнатись думку гостей на хвилюючі питання сьогодення від людей, які пройшли вогонь війни.
Наприкінці зустрічі студенти та викладачі подякували в особі гостей всім захисникам та захисницям за їхню мужність, відвагу, за можливість жити та навчатися, за кожен день у вільній, незалежній країні!
Дякуємо всім викладачам та студентам за уважне ставлення, небайдужість до подій. Шануймо людей, які дарують нам життя! Шануймо подвиг кожного та кожної, хто стоїть за Україну, за нас із вами, за світле майбутнє!
Дякуємо шановній Лесі Олексіївні за проведену зустріч. Це було проникнено, глибоко та своєчасно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *