Відбувся додатковий вступний іспит в аспірантуру PhD зі спеціальності 053 “Психологія”, який є важливою складовою процесу вступу на програму підготовки докторів філософії (PhD)

Іспит має на меті перевірку рівня знань абітурієнтів, які не мають фахової освіти в психології, їхньої готовності до проведення самостійних наукових досліджень, а також розуміння сучасних теоретичних і методологічних напрямків в психології.
Абітурієнтам пропонується продемонструвати свої знання з основних дисциплін психологічної науки, включаючи загальну психологію, соціальну психологію, психодіагностику, вікову психологію. Окрім теоретичних знань, абітурієнти повинні продемонструвати обізнаність у методах наукового дослідження, включаючи якісні та кількісні методи, а також сучасні інструменти збору та аналізу даних. Успішне складання іспиту є важливою умовою для вступу до аспірантури та початку наукової діяльності в обраній сфері.
Дякуємо в.о. декана Наталії МЕЛЬНИК та заступнику декана з науково-методичної та міжнародної діяльності Анжеліці Кокарєвій за активну підтримку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *