Відбулася відкрита лекція старшого викладача Світлани ЧЕРНЯВСЬКОЇ з диференційної психології, на якій була розглянута цікава та актуальна тема “Функціональна асиметрія півкуль головного мозку”

Пані Світлана розповіла про те, як окремі відділи мозку відповідають за виконання різних функцій та як саме функціональна асиметрія може впливати на людську поведінку та сприйняття світу. Учасники лекції отримали можливість дізнатися про дослідження, які підтверджують існування функціональної асиметрії півкуль головного мозку, а також про те, як це впливає на процеси мислення, мовлення та емоційну сферу людини.
Лекція відбулася на високому методологічному рівні. Однією з важливих ознак високого методологічного рівня лекції була її інтерактивність, використання прикладів та вправ, які створювали стимулююче навчальне середовище. Практичні вправи допомагали студентам зберігати та усвідомлювати отриману інформацію, робить навчальний процес більш цікавим та зрозумілим для студентів. Загалом, високий методологічний рівень лекції викладачів кафедри, зокрема Світлани ЧЕРНЯВСЬКОЇ, є важливою складовою якісної освіти і сприяє успішному навчанню та розвитку студентів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *