11 вересня 2024 року доцент кафедри авіаційної психології Дідух Марина Миколаївна провела відкрите лекційне заняття з дисципліни «Юридична психологія» на тему: «Діяльність як категорія юридичної психології. Психологія злочинного діяння» для студентів другого курсу, які навчаються на спеціальності “Психологія” в денній формі

Заняття привернуло увагу не лише студентів, але й колег, серед яких були присутні старші викладачі Гірчук О. В., Власова-Чмерук О. М., викладач Чернявська С. М., в.о. завідувача кафедри Яковицька Л. С., а також відповідальна по роботі зі студентами Хоменко-Семенова Л. О.

Варто відзначити високий рівень підготовки до лекції. Викладач використала якісно підібраний наочний матеріал у вигляді мультимедійної презентації, що сприяло не тільки кращому засвоєнню теоретичних аспектів теми, але й активізувало зацікавленість аудиторії. Поєднання теоретичних знань із прикладними аспектами юридичної діяльності дозволило студентам поглиблено осмислити психологічну природу злочинного діяння, спираючись на сучасні наукові підходи.

Особливою перевагою лекції стало створення комфортної навчальної атмосфери, що сприяло активному обговоренню ключових питань. Викладач ефективно взаємодіяла зі студентами, підтримувала постійний контакт і стимулювала їх до осмислення та аналізу проблематики, пов’язаної з психологією злочинної поведінки.

Загалом, заняття пройшло на високому рівні, залишивши у студентів не лише ґрунтовні знання, а й позитивне враження від навчального процесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *