Зустріч наших абітурієнтів!

Вітаємо перших абітурієнтів кафедри авіаційної психології!
Ви обрали захоплюючу спеціальність, яка поєднує в собі фах та гармонійну особистість. Навчання на спеціальностях «Психологія» та «Психологія бізнесу» відкриває перед вами широкі можливості для професійного розвитку і кар’єрного зростання. Наші студенти вивчають сучасні методи психологічної діагностики, коучингу, консультування, стрес-менеджменту, психофізіології та багато іншого.
Раді повідомити вам, що набір на спеціальності «Психологія» та «Психологія бізнесу» кафедри авіаційної психології триває! Якщо ви прагнете отримати унікальні психологічні знання та практичні навички, приєднуйтесь до нашої команди.
Ви зможете взяти участь у цікавих практичних заняттях, наукових дослідженнях, майстер-класах від провідних спеціалістів та екскурсіях. Наші викладачі – досвідчені професіонали, які завжди готові підтримати вас на шляху до успіху.
Не втрачайте шанс стати частиною нашої дружньої команди та зробити перший крок до успішної кар’єри в галузі психології. Приєднуйтесь до нас!
Для отримання додаткової інформації та подання заявки, звертайтеся до приймальної комісії НАУ, спеціальності «Психологія» та «Психологія бізнесу» кафедри авіаційної психології.
https://pk.nau.edu.ua/053-psykholohiia/
Дякуємо старшому лаборанту кафедри Вероніці ВАЦЮК за сумлінну працю з майбутніми першокурсниками кафедри!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *