Вручення дипломів вищої освіти першого освітнього ступеня бакалавр випускникам факультету лінгвістики та соціальних комунікацій

Добрі спогади випускників кафедри авіаційної психології
4.07.2024 року у Національному авіаційному університеті відбувся урочистий захід – вручення дипломів вищої освіти першого освітнього ступеня бакалавр випускникам факультету лінгвістики та соціальних комунікацій. Захід складався як з офіційних аспектів, так і душевних, щемливих моменти. Теплі, щирі побажання були озвучені Головою Наглядової ради НАУ Петром ЧЕРНИШОВИМ, деканом ФЛСК Наталією МЕЛЬНИК, заступниками декана Лесею ХОМЕНКО-СЕМЕНОВОЮ, Олександрою АЛПАТОВОЮ, завідувачами кафедр, кураторами академічних груп. Своїм досвідом та відчуттями поділилися стейкхолдери кафедр та випускниками попередніх років. Так до випускників звернулася Дар’я ІГНАТЕНКО, яка у 2021 році здобула вищу освіту освітнього ступеня бакалавр зі спеціальності 053 «Психологія». Маючи активну життєву позицію Дар’я розпочала працювати ще будучи студенткою у 2020 році в Інформаційному управлінні Верховної Ради України, у 2021 році у Міністерстві цифрової трансформації України. Вона побажала випускникам вірити у себе, планувати і досягати високих цілей. Дар’я власним прикладом демонструє, що цілеспрямованість, активна життєва позиція сприяють новим звершенням. У 2023 році вона вступила в магістратуру Університету Единбурга. Також працює там координатором по роботі з пацієнтами та громадськістю дослідницького центру. Ця робота поєднує як психологічні знання, так і комунікативні навички взаємодії з великою аудиторію. Випускники уважно слухали її виступ, бо це був реальний case-study: власні сміливі рішення та їх успішне втілення. Звертаючись до випускників Дар’я відчула щемливу ностальгію за тим часом, коли сама була студенткою НАУ, визначила, що добрі традиції університету залишаються незмінними, висловила слова вдячності колективу НАУ, викладачам кафедри авіаційної психології.
Минають роки, а у випускників залишаються теплі спогади про час навчання у НАУ, про наставництво викладачів, про підтримку, здобуті знання, вміння, навички, досвід. Пишаємося і віримо у кожного! Бажаємо мирного неба, легкого життєвого шляху, нових досягнень і нових мрій!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *