Сьогодні на кафедрі авіаційної психології в межах ознайомлювальної практики першокурсників відбувся надзвичайно актуальний тренінг на тему “Сексуальні порушення в стосунках”, який провела психолог кафедри Дар’я ШАХАНОВА

Під час тренінгу застосовувалися метафоричні карти як психологічний інструмент для візуалізації та аналізу думок, ідей та стосунків.. Цей проєктивний метод дозволяє учасникам глибше усвідомити власні переживання, страхи та бажання, що впливають на їхні інтимні стосунки. Метафоричні асоціативні карти стали інструментом для відвертих дискусій та самоаналізу, допомагаючи студентам знайти відповіді на складні питання та покращити взаєморозуміння в парі.
Студенти високо оцінили інтерактивний формат заходу, зазначивши, що тренінг був не лише інформативним, але й надзвичайно корисним для розвитку їхнього ставлення до близької людини. Після завершення тренінгу учасники мали змогу поділитися своїми враженнями та отримати зворотній зв’язок від психолога.
Дякуємо всім присутнім за роботу в межах тренінгу, участь в таких заходах є важливим кроком на шляху до здорових та гармонійних стосунків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *