7 червня студенти кафедри авіаційної психології мали виняткову нагоду відвідати захід, організований стейкхолдером освітньої програми підготовки фахівців ступеня «Магістр» Оленою Рубанець, провідним менеджером з персоналу ТОВ «СімКорп Україна»

Розпочався захід із короткої презентації компанії, в ході якої студенти дізналися її місію, цілі та ключові досягнення. Наступним був виступ Єгора Гримчака, експерта з когнітивісти, який приєднався до учасників онлайн. Єгор, магістр загальної психології з клінічним напрямком з університету SWPS у Вроцлаві, докторант 3 курсу аспірантури PhD, поділився своїми знаннями щодо сучасних методів дослідження процесів прийняття етичних рішень.
Особливою атракцією заходу стали виступи двох провідних фахівців компанії, Аліни та Дмитра, які є керівниками напрямку розробки. Вони поділилися своїм досвідом та історіями успіху. Також розповіли про досвід прийняття рішень, наголосивши на важливості використання психологічних ресурсів.
Дякуємо Олені Рубанець та команді ТОВ «СімКорп Україна» за громадську ініціативу та підтримку навчальної мотивації студентської молоді, за досвід і натхнення для подальшого професійного розвитку як студентів, так і викладачів кафедри авіаційної психології.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *