Сьогодні на фахову ознайомлювальну практику до студентів першокурсників завітали психологи-практики та поділилися секретами своєї професійної майстерності.

Вікторія ЦИБУЛЬСЬКА – психолог для дітей, підлітків та їхніх батьків. Бути дитячим психологом означає бути готовим до гри, до арттерапії разом із дитиною. Що зробити, щоб дитина довіряла? Як вибудувати контакт? Що може, а чого не може зробити дитячий психолог? Ці та інші питання виникали в ході обговорення.
Марина-Магдалина ПАХОЛОК – психологиня, сертифікована гештальт-терапевтка. Вона поділилася зі студентами досвідом, як починати приватну практику психолога-консультанта, психотерапевта. Вона розповіла, що психологи-практики мають свою спеціалізацію, тобто найкраще розбираються в певному колі запитань. Обговорювали також, як правильно обрати спеціалізацію, які навички потрібні для успішної кар’єри в цій сфері та як підтримувати професійний розвиток протягом усього життя.
Зустріч пройшла у форматі живого діалогу, студенти активно задавали питання та ділилися своїми думками. Це був цінний досвід, який допоміг студентам глибше зрозуміти особливості професії психолога та надихнув їх на подальше навчання й професійний розвиток.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *