Долучаємося до примноження інноваційного досвіду та формування наукової думки Молодих Перспективних Вчених України!

В рамках провадження міжвузівської співпраці здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Психологія» долучилися 16-17 травня 2024 р. до VIІI МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ, АСПІРАНТІВ І МОЛОДИХ ВЧЕНИХ «РОЛЬ МОЛОДІ У РОЗВИТКУ АПК УКРАЇНИ», що організована Факультетом аграрного менеджменту (кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту) та Гуманітарно-педагогічним факультетом (кафедра соціальної роботи та реабілітації) Національного університету біоресурсів і природокористування України за підтримки Університету Пердью (США), Üsküdar university (Турція) University of haripur (Пакистан).
Конференція відбулася в межах імплементації проєкту Модуль Жана Моне «Практики соціально-економічної інклюзії в ЄС» за підтримки Еразмус+. Спікери секцій зосередили увагу на актуальному питанні «Молоді науковці у соціально-психологічній науці».
До заходу долучилось понад 100 здобувачів, молодих вчених, аспірантів, докторантів, дослідників, викладачів, представників професійних спільнот та громадянського суспільства. Студенти кафедри отримали можливість долучити до примноження інноваційного досвіду та формування наукової думки Молодих Перспективних Вчених України. Беззаперечною є мета заходу, а саме, розкриття наукового потенціалу здобувачі вищої освіти, аспірантів і молодих учених, сприяння розвитку співробітництва у галузях науки, налагодження та поширення науково-освітніх, інформаційних зв’язків; формування культури міждисциплінарного спілкування; встановлення й розширення контактів між представниками освітянської та наукової спільноти; обмін науковими здобутками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *