ЗАКРІПЛЮЄМО ПОЗИЦІЇ СПІВПРАЦІ В СФЕРІ СИТУАЦІЙНЬОГО МЕНЕДЖМЕНТА ТА ЛІДЕРСТВА

В контексті провадження дисципліни «Організаційна психологія» здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Психологія» 9–10 травня 2024 р. взяли участь у надзвичайно продуктивному заході для формування освітнього та фахового досвіду: VІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ
«СИТУАЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ І ЛІДЕРСТВО: ТЕОРІЯ, ІСТОРІЯ, КУЛЬТУРА ТА МИСТЕЦТВО УПРАВЛІННЯ».
Метою конференції було обговорення актуальних проблем ситуаційного менеджменту та лідерства. Передбачалося висвітлення проблематики за наступними тематичними напрямами заходу:

  1. Теорія та історія ситуаційного менеджменту.
  2. Світова культура і мистецтво ситуаційного управління.
  3. Лідерство і соціальний прогрес.
  4. Лідерські якості та способи їх розвитку.
  5. Культура, соціальна адекватність та відповідальність лідера.
  6. Психолого-педагогічні технології формування харизматичних лідерів.
  7. Лідерство і мистецтво ситуаційного управління в соціокультурній сфері.
    Відкривав захід Ярослав Мартинишин, професор, голова оргкомітету конференції, засновник і керівник наукової школи «Мистецтво менеджменту», Головний редактор журналу «Socio-Cultural Management Journal».
    Долучені до заходу науковці, громадськість та студенти отримали структуроване та комплексне уявлення про актуальні питання ситуаційного менеджменту та лідерства. Доповідачі поділилися досвідом успішного розвитку сучасних стартапів, перспективними напрямами та власними поглядами. Завдяки знайомству з досвідченими фахівцями учасники отримали підґрунтя для розуміння актуальних питань управління та оновлені інструменти для застосування найкращих світових практик у сфері ситуаційного менеджменту та лідерства в умовах сучасних соціальних викликів.
    Обговорені нові можливості для співпраці, актуальні питання та надані ідеї для подальших роздумів покликані стимулювати активність фахівців у галузі ситуаційного менеджменту та лідерства, а також громадянську позицію студентської молоді, що матиме позитивний вплив на розвиток майбутнього України!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *