2 травня 2024 року старшим викладачем кафедри авіаційної психології Олесею ГІРЧУК організовано та проведено у межах вивчення дисципліни «Практикум з рекрутингвої діяльності» професійне обговорення з НR фахівцем психологічних механізмів збереження ресурсності працівників для студентів академічної групи ПБ 407

Для висвітлення особливостей роботи з персоналом сучасних організацій було запрошено НR фахівця Grandz компанії Карину ЛОПУШАНСЬКУ.
У зв’язку з розширенням повітряної тривоги по регіонам країни більшості здобувачів довелося тимчасово залишити зустріч, але попри це, обговорення було жвавим, цікавим та корисним. Карина поділилася власним практичним досвідом працевлаштування, проінформувала про тенденції сучасного ринку праці; проаналізувала нові виклики, які з’явилися у роботі агентств та компаній; надала практичні рекомендації по підбору та проведенню оцінки персоналу, застосуванню психологічних технік для збереження ресурсності працівників. Питання, які обговорювалися, були надзвичайно цікавими для здобувачів вищої освіти, тому була надана пропозиції про проведення наступних зустрічей.
Щиро дякуємо нашій випускниці, а зараз вже фахівцю за висвітлення власного професійного досвіду та надані практичні рекомендації майбутнім психологам, студентам ОП «Психологія бізнесу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *