“Кубок мінуса”

15 листопада в Центрі Культури та Мистецтв НАУ (ЦКМ НАУ) відбувся один з найочікуваніших традиційних творчих заходів університету – «Кубок мінуса», де виступили 10 збірних першокурсників усіх ТОСА факультетів НАУ.
На цьому заході креативна молодь з різних факультетів презентує публіці свої таланти та творчі надбання. Учасники продемонстрували свої гумористичні номери, які були радо підтримані аудиторію через їх нетрадиційність та оригінальність.
Нам особливо сподобався видовищний виступ ТОСА ФЛСК, який вразив глядачів своєю концепцією та тонким, не схожим на інших гумором.
Наші симпатії на боці команди ТОСА ФЛСК. Голік Анна, Мороз Юлія, Вольвак Володимир, Крохмаль Ганна, Калачнюк Вікторія, Дуплякова Альона, Калініченко Кирило, Бурда Анастасія , Прокоп’юк Софія, Парвасюк Емілія заслуговують на особливі вітання за їх яскравий та неординарний виступ. Їхній талант, креативність та енергія роблять їх справжніми чемпіонами заходу. Особливо втішені талантами (прізвища наших студ.). Дякуємо, бажаємо нових творчих звершень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *